Index  |   Persoonlijk  |   Onderwijsvisie  |   Weblog  
Menu
Index De Meester Lespraktijk LesideeŽn Werkbladen Liedjes Boekverslagen Links Gastenboek en e-mail
Tip: kijk ook eens in mijn IdeeŽnregister

Geoffreys nieuwste project:

Terug naar weblogs Reacties  |   Reageren

donderdag 8 april 2004

Vingerhaken

Je valt in de onderwijs-business van de ene verbazing in de andere. Op dit moment hebben de jongens in mijn klas namelijke een nieuwe hobby. Het heeft niet te maken met Spinners, skaten of elkaar in elkaar slaan.... maar met vingerhaken!

Hele koorden worden er gemaakt, en vooral ook aan elkaar vastgemaakt. Je zou bijna denken dat je bij brei-clubje "Haak 'm erin" bent, in plaats van in groep 6/7. Een groepje van vier jongens heeft het zelfs al gepresteerd om een vingerhaak-werkje van veertig meter gemaakt! Maar waarom nou uitgerekend vingerhaken? De jongens weten het zelf ook niet. Het is gewoon makkelijk, verstrooiend en je kunt het zo wegleggen.

Dus mocht je graag willen dat je kinderen iets rustigs gaan doen als ze klaar zijn met hun werk, laat ze dan vingerhaken! Het is weer helemaal cool!
donderdag 8 april 2004 @ 13:33:20


Reacties

Elkana @ woensdag 15 februari 2006 - 15:15:36

haha leuk idee, ik had nog een idee nodig voor mijn stage klas, ik deed het zelf vroeger ook heel vaak, meestal was het een rage bij ons in de school, je deed het een tijdje, en dan was het voorbij. maar ik vind het een leuk idee, dank je wel! Groetjes Elkana E

Bianca @ donderdag 8 april 2004 - 18:40:05

Ha, geweldig! Wij hielden vroeger wedstrijden in de klas. Er waren 2 captains, en de klas verdeelde zich over deze 2 jongens. Soms, als je ruzie had, sloot je je aan bij de andere captain. We hebben vele meters gemaakt toen!

Reageren

Vanwege spam-overlast kun je helaas niet meer reageren op mijn weblogs. Sorry :(.Copyright ©2003-2022  Geoffrey Reemer